Tidlösa och slitstarka golv

Ett hus kräver sin inredning och när man ska renovera, inreda och dekorera ett helt hus så rör det sig i regel om mycket pengar. Ibland tvingas man kompromissa med sig själv och inse att det är hållbarare att sätta det praktiska före det estetiska, men då är det tur att det idag oftast inte är några problem att kombinera snygg och praktisk inredning.

Golv är något som slits oerhört mycket och därför behöver vi också välja golv av slitstarka material som är anpassade för den livssituation som man befinner sig i. Har man hund exempelvis så är det viktigt ta med i beräkningen vilka förslitningar som kan följa av grusiga tassar, klor och smutsiga pälsar. Barn och leksaker är också aspekter som kan vara värdefulla att ta hänsyn till i val av golv och material. Söker du efter slitstarka stengolv till exempelvis hallen så har Stonefactory ett snyggt och brett utbud. Passa på att installera golvvärme så torkar golven upp effektivt och snabbt efter att man har varit ute och kommer in med blöta skor.

Huset är vår borg och det är viktigt att vi trivs där vi bor, det förklarar också varför inredning är så pass viktigt för dem flesta. Att inreda ett hus kan vara dyrt och i vissa fall krävs stora renoveringar som flytt av väggar eller dylikt. Behöver du inspiration och tips så kan du hitta det hos nordens största inredningsblogg Trendenser där hittar du en uppsjö av trendiga, smarta, snygga och smakfulla inredningstips. Vårt hem speglar vilka vi är och det behöver inte alltid vara dyrt att hitta inredningsdetaljer som motsvarar din stil, idag finns det en mängd land- och webbaserade inredningsbutiker som hjälps åt att pressa priserna till förmån för oss konsumenter som gillar inredning och dekoration.